Sidebar

21
Ned, Tra

Nova Lopta

Typography
Približava se peta obljetnica Lopte, a odlučio sam je obilježiti novim dizajnom!

Dragi čitatelji, 

veliko mi je zadovoljstvo predstaviti vam vaš omiljeni nogometni blog/portal (nema veze ako nije istina, u ovoj euforiji malo si laskam) u novom dizajnu!

Meni osobno uvijek je bitniji sadržaj od izgleda pa tako i dan-danas redovito posjećujem stranice koje svoj izgled nisu mijenjale od prošlog stoljeća, ali nije zgorega ići s vremenom pa se nadam da će vam Lopta od sada biti još draža. 

Sadržaji će ostati isti. Tu je Švabo, po mnogima najbolji pregled njemačke lige na našem govornom području. Obećavam da će biti više članaka iz ostalih liga, a povremeno ću pametovati i o drugim sportovima. Primjerice rukometu, košarci, ili od prije par godina mojoj drugoj velikoj sportskoj ljubavi - američkom footballu i NFL-u! Naravno da neću zanemariti ni meni omiljenu rubriku o velikim trenerima. 

Nažalost, još uvijek nema promjena u hrvatskom nogometu. I dalje vladaju kaos i bezakonje, a odgovorni za mnoge ispade i financijske malverzacije još uvijek su na slobodi. Štoviše - dobivaju sve bitnije funkcije! Stoga je i dalje na snazi ignoriranje HNL i utakmica hrvatske reprezentacije. Nadam se da će uskoro doći taj dan kada ću ponovno istim žarom kao nekad pratiti ligu, neovisno o tome kako (ne)kvalitetna ona bila, ali i Vatrene među kojima još ima onih koji nisu uvučenu u mulj kriminalaca koji drmaju našim nogometom.

Dodano je i nešto što rogrameri nazivaju "social plugin", a vama omogućava da preko vašeg facebook profila komentirate članke, dijelite ih na tom portali, ali i na google+ odnosno Twitteru na kojem je Lopta odnedavno također zastupljena (lopta_online). Bilo bi mi drago da se družimo i putem te mreže.

Dakle: lajkajte, šerajte, komentirajte, a najviše jednostavno - čitajte! Jer Lopta će ostati blog/portal koji piše, a ne prepisuje. Koji ima svoje mišljenje i dijeli ga sa vama, a ne nameću mu ga i kupuju ga primjerice novim zubalom. Koji je samo svoj i vaš. Od navijača za navijače!

Za novih, još boljih pet godina!

 

P.S.  Totalni sam programerski amater, tako da ćete sigurno naletjeti na greške, posebno kada su u pitanju stariji članci. Slobodno mi javite ako uočite da nešto nije u redu, a ja ću s vremenom ispravljati sve nedostatke.